Buscar este blog

8/5/09

XXI Trobada d’Escoles en Valencià. Comarca de l’Alacantí


Sant Joan acollirà la Trobada d’Escoles en Valencià diumenge que ve 10 de maig.

L'esdeveniment està organitzat per la “La Cívica” i té com lema “El valencià és teu”. http://www.lacivica.cat/joomla/

Más de 3000 escolars d'educació primària de col·legis amb línia en valencià es donaran cita en el C.P. Crist de la Pau i en la Plaça d'Espanya per a realitzar activitats, tallers, el concert del grup “Trobada” i finalitzar amb el menjar en el pati del col·legi. Aquesta trobada reunirà a localitats de tota la comarca com Alacant, Xixona, El Campello, Mutxamel, Sant Joan’d Alacant, Sant Vicent del Raspeig i La Torre de les Maçanes.

Enguany s'ha volgut posar l'accent en l'hàbit de la lectura de llibres en valencià amb els “Trobades Lectors”. S'habilitarà un espai per a venda de llibres amb escriptors, editors i il·lustradors de llibres en valencià. ALS escolars se'ls han repartit vals de descompte d'un euro que podran utilitzar aqueix dia.

La Associació Camins no ha volgut deixar passar aquesta jornada sense oferir la seua col·laboració i organitzar alguna activitat “a peu”. S'ha preparat per a l'ocasió una menuda ruta semi-urbana en la qual ens agradaria que participaren tots els amics de Camins. A més es podran gaudir d'una Exhibició de Pilota Valenciana oferida pel club Pilota Benimagrell i visitar l'Exposició del 75º Aniversari del Crist de la Pau.

Cap destacar també, que un any Xavier Mariscal ha estat l'encarregat de dissenyar la imatge de la trobada.

Us esperem a tots/as.

ACTIVITAT: PASSEIG CAMINS, DOMINGO 10 - 11:00 H. - PORTA DEL COL·LEGI CRIST DE LA PAU